Barbour

Hos Barbour kan du handle, vandre, titte og nyte.

Jakke fra Barbour som henger på en låvedør

Barbour Re-Loved

Er det kanskje på tide å gi Barbour jakken din et nytt hjem? Med Barbour Re-loved program kan du resirkulere den gamle Barbour-voksjakken din. Lever inn din gamle jakke til Barbour Flagship Store før 30.06.24 og motta en verdikupong på NOK 600,- Verdikupongen kan brukes til å kjøpe en ny voks-jakke hos oss.

*Kampanjen er kun gyldig hos Barbour Flagship Store, Grensen 8

Barbour voksjakker

Historien til engelske Barbour startet i 1894 i South Shields. Bedriften har gått i arv i familien Barbour som har kledd oss opp i slitesterke og praktiske oilskin-jakker. Dypt forankret er verdien om å lage plagg som skal vare, gjerne gjennom generasjoner.

Hos Barbour får du kleskolleksjoner både til menn, damer og hunder! I tillegg til de klassiske jakkene og kåpene får du skjorter, kjoler, strikk, tilbehør og mye mer.

Quiltede jakker

Den karakteristiske vatterte jakken med kordfløyelkrage ble først introdusert i Barbour-serien i 1979, opprinnelig kalt «Countryman».

Voks

Barbour har en lang og kjær historie med vokset bomull, datert tilbake til 1894. Det kan hevdes at vårt forhold med dette materiale til bruk i klær er av de lengste i verden i dag. Vi anbefaler å vokse våre jakker en gang i året, slik at de varer over generasjoner som før.

Åpningstider

Man-lør: 10:00 - 18:00
Søndag: Stengt